Aftellen

Zoemende naaimachine’s, hete lijmpistolen, knip en plakwerk voor het afwerken van de laatste details voor de show “Alice in Wonderland”. Er zijn weer prachtige decorstukken en bijzondere attributen gemaakt om de show nog mooier te maken.

De show “Alice in Wonderland” waarbij bijna 80 jeugdleden van zowel WKC als TV Bunde’s AKeiTu op éénwielers en de afd. dans van het kunstencentrum o.l.v. Ina Possel zorgen voor een prachtig spektakel in het cultuurcentrum de Klinker. Deze show zal niet alleen een lust voor het oog zijn, met van de kunst van het rolschaatsen, betoverende kostuums, verbluffende lichteffecten en geweldige muziek.

In navolging van het afgelopen jaar waar de éénwielers en de jeugdleden van WKC samen hebben deelgenomen aan wedstrijden zullen op deze show ook een gezamenlijk optreden laten zien.
De kaartverkoop gaat als een speer, dus wees er snel bij. De kaarten kunnen online gekocht worden via www.indeklinker.nl of aan de kassa.