Aftellen…

Donderdag vond de laatste training plaats in de sporthal zodat we de meiden in elk geval nog 1 keer konden rijden op een grotere baan. In de kostuums zodat ook meteen uitgetest kon worden of alles op de plek bleef 😉


(jeugdgroep in de Parkhal)

De jeugdgroep ging als eerste van start. Na een paar keer flink oefenen werden de allerlaatste schoonheidsfoutjes eruit gepoetst. Kei- en keihard gewerkt hebben ze de afgelopen weken. Het shownummer werd opgebouwd, weer afgebroken en opnieuw gebouwd.

Met het nummer T.E.A.M. (Together Everyone Archieves More (samen bereikt iedereen meer) proberen ze zo hoog mogelijk te scoren in een grote klassement met sterke tegenstanders. Ze zagen er in de training al super uit, zaterdag de laatste afwerking met haar en make-up en dan knallen.

De oudere meiden konden vandaag voor het eerst de kostuums passen. Zij rijden in de categorie Kleine Groep het nummer Voodoo. De titel spreekt voor zich ;-), zelfs de voodoo-pop ontbreekt niet…  Was er eerder al geoefend met de hoofdtooien konden ze nu eindelijk in kostuum rijden. Ook voor hun nog even stevig trainen, de laatste details doornemen, de laatste aanpassing qua kleding en dan…Go go go!

Rest ons nog om iedereen een hele super leuke wedstrijd te wensen. Geniet ervan en heel veel plezier.