Kids on Skates 2022

Leren rolschaatsen? En meedoen aan onze clubactiviteiten?
Onze vitale en actieve club staat altijd open voor nieuwe leerlingen.
Gediplomeerde trainsters hebben jarenlange ervaring en laten je graag zien hoe je leert rolschaatsen. Iedereen op z’n eigen niveau.
Eerste 4 lessen zijn gratis en leenschaatsen in diverse maten zijn aanwezig.

Onze activiteiten met de club door de jaren heen:

 

Zie ook onze Facebook pagina https://www.facebook.com/WKCrollershow

Onze jeugdleden nemen vaak deel aan allerlei demonstraties in zowel theaters, buiten en zijn aanwezig bij evenementen als het “Rozenfestival” in Winschoten waarbij de jeugdleden in prachtige bloemenkleding door het park rollen.

 

Daarnaast waren we tot voor de corona-perikelen jaarlijks aanwezig bij het grote straat-theater festival “Waterbei” in Winschoten, waar de soms jonge jeugdleden als ware artiesten het publiek vermaken met hun optredens.
Al 2 x keer hebben we opgetreden in Assen tijdens dansuitvoeringen van JP dance. Daarnaast waren de optredens tijdens de “nacht van de nacht” in of een oude boerderij of in het donkere “Maintebos” met veel verlichting bijzonder te noemen.

Onze eindshows waren afgelopen jaren geweldig. Met een prachtige versies van The Lion King, Aladdin, Winter, Cats en in 2019 WKC Goes Wild USA met medewerking en gastoptredens van de leerlingen dans van het Kunstencentrum en jeugdleden van Circus Santelli maken we rolschaatsshows net even anders. Dit is dan ook onze sterke kant.
Het moto van de club was en is: “Voor de kinderen en door de kinderen”.

We leren we je eerst de basisvaardigheden en dan stap voor stap verder. We trainen we voor shows, maar ook voor wedstrijden. Er zijn verschillende leenschaatsen aanwezig. Wij zorgen voor de kostuums, hier zijn geen kosten aan verbonden, behalve als je zelf aan wedstrijden gaat meedoen.
De vereniging kan gebruik maken van een eigen naai- en klusruimte waar enthousiaste vrijwilligers bijeen komen om kostuums te maken of andere attributen voor shows en demonstraties. Koffie, thee en lunch wordt door de vereniging aangeboden aan de vrijwillers tijdens deze klusdagen.

Daarnaast nemen we deel aan activiteiten als de avond4daagse, de alternatieve 4mijl4you en zijn we te zien tijdens de Sint-intocht in Groningen.

Nieuwsgierig geworden? Altijd welkom op 1 van onze trainingen op maandag en donderdag vanaf 17:00 uur in de sporthal Winschoten.

Aladdin-promo