Dag van het Park 26 mei 2024

Op 26 mei zijn we er weer bij!

Bij stand nummer 7 (nabij de tennisbaan) geven clubleden demonstraties
(13:30 uur – 14:30 uur – 15:30 uur) om een beeld te krijgen wat er geoefend wordt op de maandagavond vanaf 16:30 – 19:00 en donderdag van 16:30 – 19:00 uur in de verschillende groepen in de sport- en spelhal van Winschoten.
Natuurlijk is het niet alleen in een groep schaatsen, er wordt o.a. ook les gegeven hoe je hard leert schaatsen, snel kunt omdraaien en achteruit verder rolt. Op 1 been kunt staan, pirouetten leren en nog veel meer.

Tussen de demonstraties door is er gelegenheid om zelf te rollen op onze leenschaatsen en kun je hulp vragen om extra trukjes te leren. Natuurlijk mag je ook komen kijken op onze trainingen en meedoen.

Maak een screenshot bij onze mooie fotoboot en zet deze op onze facebookpagina https://www.facebook.com/WKCrollershow/

Tot zaterdag 26 mei