Wachten op de loting Rendezvous

De voorrondes in Caldenberge waren dit jaar wat soberder als het vorig jaar en was redelijk chaotisch. Met ruim 50 of meer sporters in een kleedkamer was krap. Tel daarbij op dat iedereen in kostuum en/of make-up gezet moest worden, was dat een onmogelijke opgave. We hadden snel een plek gevonden bij de turntoestellen waar het goed uit te houden was. De kleine groep van Akeitu zette een mooi shownummer neer en kreeg het predicaat uitstekend. Onze gezamenlijke groep had het even wat zwaarder, maakten wat cruciale foutjes die de uitslag van uitstekend naar zeer goed liet gaan in de Tuju-klasse. Desondanks gaf niemand het op en werd het uiterste gedaan om het shownummer zo goed mogelijk neer te zetten. Het was genieten van de acrobatische shownummers die van hoog niveau waren en sommige deelnemers trainen in de Duitse bondsselectie. Op 27 april is de 2e voorronde, dan is het afwachten op de loting voor de landelijke finale die in Osnabrück gaat plaatsvinden.