Sint intocht en op naar Alice in Wonderland –> Rollerland ;-)

Zaterdag 18 november rolden een aantal clubleden wederom mee in de bonte stoet tijdens Sint-intocht in stad Groningen. Ondanks het slechte weer was het superleuk en erg druk.

Intussen wordt er keihard gewerkt aan de grote show op 10 februari 2024 in de Klinker. De club is flink aan het groeien met enthousiaste jeugdleden die allemaal gaan deelnamen aan de show.
Ook is de eenwielergroep AkeiTu weer van de partij en rollen we in deze show ook gezamenlijk op het podium en zullen ze zelf ook als eenwielergroep alleen optreden.
Daarbij mogen we ook weer diverse dansgroepen van het kunstencentrum afd. Dans o.l.v. Ina Possel verwelkomen op de show waar ze verschillende gastoptredens gaan geven. Al met al belooft het weer een geweldig spektakel te worden op 10 februari 2024 in de Klinker. Komende weken volgen er verschillende update’s over de show. Ook zodra de kaartverkoop start laten we het weten.
20 april 2024 treden we opnieuw op met de show Alice in Theater an der Blinke in het Duitse Leer. Geweldig natuurlijk om nog een keer de show te mogen opvoeren voor het publiek. Ook hiervan houden we u via de social media kanalen op de hoogte.