Succesvolle optreden AkeiTu/WKC Ostfriesische Turnshow Aurich

Na een pittige voorbereiding met wekelijks zaterdagtrainingen stond de bus om 9:00 uur klaar in Bunde om het team naar Aurich te brengen. Voor onze clubleden onbekend wat ons te wachten stond, maar al gauw onder de indruk van de organisatie van dit geheel gesponsorde evenement. Vrijwilligers zorgenden voor broodjes, fruit, drinken enz. Een grote turnzaal was beschikbaar voor opwarmen en de jeugd kon ook nog verschillende sporten uitproberen. Ook de oudste groep sporters (80+) zorgde voor veel plezier met hun dansjes. Onze vrijwilligers Sanne, Melissa en Yvonne hadden in korte tijd de ruim 35 sporters in de schmink gezet. De optredens varieerden van aandoenlijk tot spectaculair. Het publiek was ontzettend enthousiast.
Aan het eind van de dag kon het team hun programma laten zien. En dat deden ze. Het 2000 koppige publiek ging uit hun dak. Het applaus hield maar niet op. Wat een ontlading.

foto Carsten Fietz

Nog nagenietend werd een prachtige slot met alle sporters bedankt en natuurlijk alle sponsoren. Voor onze club even bijkomen, trainen voor de wedstrijden en optredens die alweer gepland staan. En uiteraard verder met onze samenwerking met TV Bunde en AkeiTu. Blijf ons volgen, er staat nog veel op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.