Zilver voor WKC

prijsuitreiking junioren dansInmiddels is het wedstrijdseizoen weer in volle gang. Zondag 12 april waren het Adinda en Zoe die naar Kerkdriel afreisden voor een wedstrijd van de internationale klassen van het roldansen. Nadat in maart de verplichte dansen werden gereden moesten nu -een krap maand later- de vrije dansen worden gereden. 

In de klasse junioren moest Zoe als tweede rijdster aan de start. Het muziek was een fractie langzamer waardoor er even een verwarring was. Even later zorgde een abrupte blokkade van het wiel voor een flikse val. Zoë liet zich niet afleiden en kon zich goed weer oppakken.  Adinda nam voor het eerst deel aan deze klasse en wist zich goed staande te houden op de veel grotere baan. Wat gedaan moest worden werd uitgevoerd en ook zij kon tevreden terugkijken op hetgeen ze heeft gereden.
Na deze wedstrijd duurde het nog even voor de prijsuitreiking. Toch was er geen ruimte voor verveling want genoeg te zien in de seniorenklasse. Even na achten volgde de prijsuitreiking en met een tweede plaats voor Zoe en een vierde voor Adinda konden de dames op prima wedstrijd terugkijken.