Zilver voor Leoni

 

groepsfoto Leo-Isa (Meer foto’s volgen)

Afgelopen zaterdag vond in Valkenswaard de eerste wedstrijd van het seizoen plaats. Maar liefst 104 deelnemers uit het hele land waren afgereisd, vaak met ouders en trainsters.Bianca-Kim-Ingrid-Janine
’s Morgens om vijf uur waren Janine en Bianca al op pad om Ingrid, Kimberley en Merel te begeleiden voor de Rolrinckelwedstrijden. Kimberley mocht het spits afbijten en tegelijk haar debuut op de wedstrijdbaan. Erg spannend natuurlijk en dan kan het gebeuren dat je belangrijke onderdelen gewoon even kwijt bent en helaas kost dat punten. Kimberley (10) behaalde een 12e plaats. Ook Ingrid (12) maakte haar debuut. Zij reed een prima kür en werd in dit klassement 9e.

 

In de klasse voor de jongere rijdsters, rolrinckel A/B kwam Merel (8) uit. Het inrijden was wat onzeker, maar eenmaal op de baan reed ze heel mooi. Voor haar een 8e plaats in een groep van 29 deelnemers.Merel-Janine

 

 

 

 

 

’s Middags kwamen Leoni (12) en Isabella (10) uit in de klasse Pré-pupil. Ook voor Isabella de eerste wedstrijd. Ze reed met een mooi tempo, echter kwam ze niet helemaal rond met de salsow en volgens de jury reed ze het patroon niet geheel logisch. Hierdoor eindigde ze op een 28 plaats. Als 8e kon Leoni haar wedstrijd rijden. Dit ging heel goed, tempo mooi, sprongen goed en eindigde hierdoor op het ereschavot met een 2e plaats.

Leoni-2

Al met al een keigave wedstrijddag. Gezellige supporters en alle deelnemers, jongens en meiden die er prachtig uitzagen. Voor herhaling vatbaar.

Isabella