WKC rijdsters op het podium

IMG_0934

Opnieuw een vroege start voor de vrije klasse wedstrijd in gezellige Valkenswaard. Met zes deelnemers die de nodige meters hebben gereden voor deze wedstrijd was de club goed vertegenwoordigd. In de klasse roldansen was het deze keer Esmee die er vandoor ging met de eerste plek. Met het keurig op de maat rijden nam ze de voorsprong op haar clubgenoten Leoni en Linda die het zilver en brons mochten meenemen.

IMG_0943

Na deze eerste wedstrijd voor onze rollers waren de andere dames druk doende om zich voor te bereiden op hun wedstrijd in het vrijrijden. Linda mocht als eerste aan de start verschijnen en reed ze met zichtbaar plezier haar wedstrijd. Thyrza werd geplaagd door de “bibberittus” maar herstelde zich uitstekend. Ook Nichon reed een prima wedstrijd en zorgde voor een vrolijke noot met haar humor en gevatte opmerkingen. Voor Leonie de eerste wedstrijd. Ofschoon ietwat gespannen, reed ze een keurige kür. Met een vijfde plaats voor Thyrza, een 8e plaats voor Nichon, een 13e voor Linda en 17e plaats voor Leonie een uitstekende wedstrijd waarbij de vooruitgang bij alle meiden goed te zien was.

IMG_0944

IMG_0945

Volgende week is voorlopig de laatste wedstrijd van het jaar voor de club. Danique gaat deelnemen aan de jong talent wedstrijd in Kerkdriel. Succes kanjer!

Inmiddels wordt er weer hard getraind voor de jaarlijkse uitvoering. Daarover binnenkort meer 😉