WKC actief

Tijd om de activiteiten van afgelopen weken weer online te zetten.
Na de NK show was het welleswaar heel even rustig, echter op 8 februari kwam jeugdlid Leoni in actie tijdens de rolschaatsstage in Valkenswaard. Een pittig dagje trainen waarbij ze goed werd opgevangen door de aanwezige trainsters. 

22 februari was er een training voor roldansers Adinda en Zoë bij onze Oosterburen. Een training van ruim 2 uur waarbij de passen van de juniorenklasse helemaal werden doorgenomen. Erg leerzaam, waarbij we graag de jongere kinderen hadden meegenomen, helaas was hiervoor bij Duitse trainers nu geen mogelijkheid vanwege de eigen grote groepen.

Intussen is/was het uitpluizen van het nieuwe wedstrijdsysteem die dit jaar in is gegaan. Zo is de jaarplanning al gereed en worden de (extra) trainingen ingepland.

Omdat niet ieder jeugdlid naar een bondstage kan wilden we onze jeugd toch een extra training aanbieden en een extra danstraining was ook niet verkeerd. Rolschaatser Tyler en z'n moeder Natascha wilden wel eens richting het Noorden komen voor gastlessen. Van tien tot 15.00 uur kregen zowel de allerjongsten als de oudere meiden les in allerlei onderdelen. Een erg leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar. 
 
foto 2 foto 1