Winterwonderland, een geweldige show (update)

Alvast de eerste foto's 
foto's gemaakt door Huismanmedia

WinterWonderLand, een prachtige show

(5 en 6 januari wordt er door RTVBlauwestad een compilatie van de show uitgezonden!)

Na wekenlang trainen, knutselen, verven en kleding maken, naderde 15 december ons sneller dan ons lief was.

Auto’s waren vrijdagavond al volgeladen met prijsjes voor de verloting, kleding en de diverse decorstukken voor de theater de Tramwerkplaats.

Zaterdagmorgen – in deTramwerkplaats- stonden al grote kannen koffie klaar voor alle hulp. Met een hoop gelach en geklier werd de kleine zaal van de oude tramwerkplaats langzaam maar zeker een prachtig decor voor de show.

Dit jaar was er door slim te meten de tribunes ingekort zodat de vloeroppervlakte groter werd, maar er toch genoeg plaatsen waren door de beschikbaarheid van de bovenste verdieping.

Terwijl de meiden werden voorzien van make-up, glitters en kapsel zocht het publiek een plekje op de tribune. Slechts een paar minuten later als gepland startte de show met het openingsblok. Alle meiden waren gehuld in mooie witte winterkostuums die in de allerlaatste week nog werden gemaakt en voorzien van glitters. Complimenten voor de naaimoeders die zo hun best hebben gedaan.

Er werd een mooie show gereden ofschoon het zo af en toe nog een aarzeling was hoe de choreografie op de baan werd gereden. Voordat we er erg in hadden waren we al bezig met het laatste blok waarin kerst centraal stond.

Na de middag show was het bijkomen, een enkeling nam een frisse neus en werd de kleding weer in gereedheid gebracht voor de avond. De vrije tijd werd goed besteed door nog even enkele shownummers door te nemen of het bijwerken van haar of make-up.
Ondertussen waren medewerkers op stap om te zorgen voor brandstof zodat alle deelnemers, rijdend of helpend, weer met een gevulde maag de avondshow konden starten.

Of het hieraan heeft gelegen kon niet helemaal worden terug gehaald, maar de show knalde door het plafond en wat een sfeer! 

De zaal was op de bovenste verdieping na bijna helemaal vol met een enthousiast publiek.  Eenmaal van start liep de show als een trein. Vorig jaar was de show al geweldig, nu was het nog mooier.

Duidelijk was te zien dat alle kleine meiden en grote meiden waren gegroeid. Niet alleen in de lengte, maar ook qua uitstraling. Medewerkers, publiek en rijdsters genoten. Tijdens het slotnummer ging het dak er dan ook eraf.

Een prachtige afsluiting van een roerig jaar inzake de Parkhal maar ook een prachtige start van een nieuw rolschaatsjaar met een superteam.

Op naar de NKshow 2013!