We zijn weer gestart! Op naar het 60ste jubileum jaar 2021

Inmiddels is de zomervakantie alweer voorbij en hopen we dat iedereen toch een beetje vakantieplezier heeft gehad ondanks de rare tijdperk van corona. Het was bijzonder rustig hierdoor en zijn er weinig activiteiten geweest.

Wel leuk is dat de jeugdgroep (jonger als 10)  langzaam maar zeker aan het groeien is en  er meer nieuwe kinderen komen om te rollen.

Meedoen? Altijd welkom. We beschikken over een grote voorraad leenschaatsen die staan te wachten om weer te rollen. Neem contact op via 06-51074867 of via e-mail info@rollershow.nl

Vlak voor de zomervakantie is de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering geweest. Tijdens deze ledenvergadering zijn Jan Bodde en Xantia Schrik toegetreden in het bestuur. Xantia neemt het voorzitterschap op zich en Jan neemt bestuurszaken op zich. Daarmee zijn we weer een voltallig bestuur. 

Op 22 augustus starten we het seizoen met een gezellige bijeenkomst met de betrokken gezinnen uit de vereniging met hapje en drankje. Door de gemeente is toestemming verleend en dit is ook doorgegeven aan de handhaving. Er is een springkussen voor de jeugd en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Helaas zijn er voor komende maanden activiteiten afgelast. Zoals de 4mijl4you in Groningen. We hebben nog geen afmelding van de jaarlijkse Sint-intocht in Groningen begin november, dat wordt nog spannend. 

Wat wel op de planning staat is het dansseminar op 3 oktober. We hebben nog geen bericht van de organiserende vereniging (ARC-NN) wat de exacte tijden zullen zijn. Wel zijn er inmiddels ruim 40 deelnemers vanuit andere verenigingen uit het land. Zoals de meeste seminars twijfelen we er niet aan dat dit een leuke dag gaat worden voor de deelnemers. 

Tot zover het eerste nieuws na de vakantieperiode.