we kunnen weer ;-) kwartet naar NK show, optreden nieuwjaarsreceptie

kwartet-2016WKC

kwartet NK show 2016

 

 

 

 

 

 

Na een de kerstvakantie werd de eerste trainingsweek geannuleerd omdat Koning Winter had toegeslagen in de regio. Vandaag ging de eerste training van start na de kerstvakantie.
Heerlijk om weer te rollen. De meiden zijn vooruitgegaan na de show, mooi om te zien.
De dvd’s zijn in bewerking (nog even geduld) en de ruim 2500 foto’s die gemaakt zijn door Hans Bakker staan ook nog op de rol.

Intussen wordt er veel getraind door een viertal die in de catergorie “kwartet” gaan deelnemen aan de NK show. Deelnemen met een jeugdgroep zoals eerdere jaren zit er dit jaar helaas nog niet in, maar dat gaat zeker goed komen.

Voor WKC gaan Adinda, Jana, Leoni en Zoë uitkomen tegen een sterk deelnemersveld van 10 kwartetten waarbij een groot aantal deelnemers ervaring heeft op internationale wedstrijden. Op het moment draait in de hoogste versnelling; trainingen -waarbij zowel op de baan als in de auto de nodige kilometers worden afgelegd. Naaimachines die op volle toeren draaien en bestellingen die onderweg zijn.

A.s. donderdag is er een optreden van de oudste leden in cultuurhuis de Klinker in Winschoten -samen met de leerlingen van de balletschool- met gedeelte uit de show van afgelopen december, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldambt.