We zijn er weer….

Na een paar dagen offline te zijn geweest wegens onderhoud/upgrade zijn we weer online.

Inmiddels vult de agenda zich met allerlei activiteiten. 
Vandaag waren een aantal meiden uit groep 1, 2 en 3 aanwezig bij het jubileumfeest van kinderdag verblijf KIWI in 

SAMSUNG

Winschoten voor een demonstratie. Een gezellig feest met heel veel bezoekers. Helaas was de ruimte voor de demo eigenlijk te klein om onze kanjers goed te laten rijden. Toch wisten ze goed te improviseren zodat ze de bezoekers een beeld van de sport konden geven. 

KIWI-grp2-3 

Morgen vindt de NRB-cup plaats in Kerkdriel. WKC rijdster Adinda is hierbij aanwezig om deel te nemen aan het roldansen.  Ze heeft er algelopen tijd weer de nodige kilometers op de vrije en verplichte dansen geoefend. Namens de club heel veel succes!
 

Volgende week zaterdag 12 oktober is er een trainingsdag voor de leden i.v.m. de nieuwe show op 21 december; "R-Xmas Starlight Express". (Het tijdschema wordt uitgedeeld tijdens de training)

Een hele nieuwe show gebaseerd op de musical "Starlight Express" van Andrew Lloyd Web waarbij speelgoedtreinen in een jongensdroom tot leven komen. Inmiddels beginnen de shownummers langzaam maar zeker vorm te krijgen. Afgelopen weken zijn er veel jonge kinderen lid geworden van de vereniging en  is het hard werken voor de trainsters om de kinderen de vaardigheden te leren zodat iedereen kan meedoen aan de show. 

Ook zijn diverse vrijwilligers al druk bezig met het maken van de "props". Spoorbomen, borden en zelfs het stopbordje van opa Flodder is aanwezig…
Dan is er op 26 oktober een Halloween Roller Party voor de clubleden en hun vriendjes en vriendinnen. 
Kortom… de vereniging bruist.