Waterbei…het optreden

Update 7 september: foto's waterbei huismanmedia

Foto's optreden WKC

Een prachtige zomerdag in augustus. Perfect weer voor het straattheaterfestival Waterbei. Met een grote groep clubleden, van jong tot eh… ouder verzamelen we ons in de hal voor nog een stukje trainen, schminken, lol maken en samen een hapje eten.

Vervolgens werden alle meiden in auto’s geladen om naar onze plaats van optreden te brengen. Ruim op tijd voor een kleine oefensessie op schoenen, muziekje aan waardoor er al snel diverse toeschouwers bij de hekken gingen staan. De organisatie had gezorgd voor een uitstekende muziekinstallatie, waarop de mp3 speler zo op aangesloten kon worden.
De jeugd openende met een keurig gereden shownummer, gevolgd door een prachtig optreden van de oudere meiden en een swingende optreden van de allerjongsten. Met een solodans werd het eerste deel van demonstratie afgerond.
Voor de promotie van de vereniging waren mooie flyers gemaakt die door de meiden zijn uitgedeeld aan de vele bezoekers van Waterbei. De tweede demo ging direct van start toen vele bezoekers van het Marktplein terugliepen zodat er nog meer bezoekers aanwezig waren. Blij zijn we met de vele complimentjes van de enthousiaste toeschouwers. Het kunstrolschaatsen is vrij onbekend in onze regio’s. We hopen van harte dat we kinderen via dit optreden enthousiast hebben kunnen maken voor het kunstrolschaatsen.
In elk geval: Altijd welkom om eens te komen kijken bij onze training op maandag en donderdag in de Parkhal…