NKshow training naar sporthal op 24-1

Donderdag 24 januari is er NK showtraining in de sporthal voor de jeugdgroep van 16.30 tot 17.15 en de kleine groep van 17.15 tot 18.00.  Groep 3 heeft daarna verder training in de Parkhal.
De training voor nieuwe kinderen vervalt deze dag.
Ofschoon de tijden van verre ideaal zijn, was er
 geen enkel plekje meer vrij in de sporthal zo vertelden de beheerders bij de aanvraag, zelfs niet in het weekend. Dit is echter de laatste kans om op een baan te rijden die dezelfde oppervlakte heeft als de wedstrijdbaan. 
Volgende week volgt meer informatie de vertrektijden, wat mee in bus en kleedkamer enz. enz.Op dit moment is het even passen en meten op de baan tijdens de gewone trainingen. Want inmiddels heeft zich al weer een nieuwe groep 1 gevormd met grotere en kleinere hummels die nu tijdens de trainingen voor de NK show maar een klein stukje van de baan kunnen gebruiken. Na de NK show wordt het weer gemakkelijker 😉 
Intussen wordt er hard gewerkt aan de kostuums van de groepen. De jeugdgroep kleding is al bijna gereed en ziet er prachtig uit. Ook de kostuums van de kleine groep begint zich te vormen, waarbij de accessoires nog getest moeten worden vanwege het windvangende vermogen 😉 Hoe dat op te lossen…daar mogen de meiden zich de volgende training over buigen..