terugkijken/doorgaan/optreden:-))

aladdin-ahnw-kleinNa een kleine pauze heeft een klein deel van de clubleden al getraind voor donderdagavond 5 januari voor optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldambt. Hierin laten we een klein deel van Aladdin zien. Helaas zonder  leerlingen dans v/h kunstencentrum vanwege de vakantie.

Terugkijkend op 2016 kunnen we spreken van een rustig jaar met een mooie groei van ledenaantal. In de sport- en spelhal hebben we onze draai gevonden. Trots dat we opnieuw een hele mooi show  hebben kunnen laten zien, samen met de leerlingen dans o.l.v. Ina Possel. Een uitstekende samenwerking. Ook in 2017 staan we weer gezamenlijk op het podium in de Klinker. Onmisbaar zijn ook de vrijwilligers die in de voorafgaande maanden bezig zijn geweest met de kleding, glitteren, plakken, timmeren, airbrush en noem het maar op. Binnenkort hebben we voor al deze mensen een speciale middag voor een “dankjewel”. Ook dank aan de winkeliers van Winschoten en omgeving voor hun bijdrage. Chapeau allen.

aladdin-an-2-kleinVanwege de vele trainingen voor de show was er  weinig tijd/ruimte om het kwartet mee te laten doen aan de komende NK-show. Altijd balen, wel staat er een basis voor een volgend keer. Doel is dan ook om de jeugd  laten deelnemen. Dit jaar kijken, opnemen en observeren.  Op de trainingen kilometers maken, opbouwen, nieuwe elementen aanleren, samenwerken en plezier zijn doelen  voor de komende jaar/jaren. Net als het welkom heten van kinderen die het rolschaatsen willen leren. Kijken, meedoen en rollen maar.

aladdin-genie-kleinDe DVD en foto’s van de show zijn binnen. Nog even geduld voor de uitgifte 😉 want de omslag is nog in de maak.
aladdin-aflm-klein
Tenslotte; dames, meiden; succes met het optreden tijdens de receptie. Voor de ander meiden; tot maandag 9 januari. aladdin-vogels-klein                             aladdin-soldaten-klein

aladdin-an-1-klein