terugkijken trainingsdag en rollen naar de show (Aladdin)

De laatste dag van de herfstvakantie  werd er één met een sportieve tint. Een trainingsdag met een les zonder schaatsen, balletles, met roldansen en schaatsvaardigheid. Pittige uurtjes waren het, waarbij de wangen flink rood kleurden en weer een hoop geleerd is.

Daarnaast wordt er 2 tot 3 x per week getraind voor de show. Inmiddels een even groot project als afgelopen show (The Lion King)

Opnieuw worden er veel kostuums gemaakt voor de ruim 50 dansers en rollers die op het podium zullen staan. Jafar, Aladdin, “straatschoffies”, haremdames, een kameel, papegaai  en de geest. Decorstukken (marktkramen, “vogelkooien”, achtergronddoeken en  vliegende tapijten). “Zwaaidoeken”,
Filmpjes worden uitgewisseld, choreografie wordt ingetekend, documenten worden bewerkt en wordt het uiterste van de ogen vergt met het plakken van de werkelijk schitterende glittersteentjes. Nieuwsgierig geworden?

Wel….U kunt dit spektakel live aanschouwen op zondagmiddag 11 december in cultuurhuis de Klinker in Winschoten. Kaarten zijn verkrijg baar via www.indeklinker.nl of aan de kassa. We zien u graag