succes in Valkenswaard

foto's

04:00; 04.00 blinkt de wekker op voor een wedstrijddag in Valkenswaard. Twee meiden vergezeld van supporters en trainsters vertrokken al vroeg voor de wedstrijd in Valkenswaard. De andere 2 meiden hadden het goed bekeken en waren al een dagje eerder vertrokken. Maar na een vlotte reis arriveerden we bijna allemaal tegelijk bij de wedstrijd.
De wedstrijd voor het figuurrijden was al begonnen en waren Esmee en Leoni de volgende deelnemers aan de start voor de verplichte dansen in de vrije klasse. Altijd even weer wennen aan een groter baan, maar het ging prima. De punten lagen bijelkaar, maar uiteindelijk stond Leoni op een 1e plaats en Esmee op een 2e. Super goed.
De wedstrijd vervolgde met het vrijrijden klasse A beginners. Als 2e en 1e van WKC mocht Linda de baan op. Gesterkt door haar ervaring in de danswereld straalde ze van oor tot oor. Na tien deelnemers mocht Thyrza de baan op. Ondanks de bibbers wist ze toch de wedstrijd knap uit te rijden.
Met een knappe 5e plaats voor Thyrza en met een mooie aansluiting op de 12e plaats voor Linda kunnen de meiden terugkijken op een leuke wedstrijddag.