Prima Generale

Met nog minder als een week te gaan vond deze zondagmiddag de generale repetitie plaats. Iets later als gepland, want de versterker had er na zoveel uren productie er genoeg van, blies wat rook, zei: 'Poef" en dat was het dan…..

Gelukkig was de hulp nabij en na wat technisch werk konden we de generale nu echt beginnen.
Met zoveel mogelijk rijdsters in de kostuum zodat de "crea"-ploeg de inventarisatie kon maken welke attributen per kostuum nog ontbraken. Op geniale wijze worden sommige kostuumonderdelen vastgezet
😉 MacGyver zou zijn ogen uitkijken.

generale grp2-3Intussen werd de hele show doorgenomen en werden alle shownummers op de juiste volgorde gereden. Spannend zijn de wedstrijdraces. Het tempo ligt hoog en als een hele lange rij rijdsters over de jongere groep heen rijdt is het opletten voor iedereen. Gelukkig is er een hoop ervaring bij de oudere meiden. De allerjongste kinderen kijken hun ogen uit. Voor het eerst zien ze alle shownummers. Ze zitten netjes aan de kant totdat ze opgehaald worden voor hun act op de baan. generale grp1Met de soms nog erg korte beentjes moeten ze bikkelen om bij te blijven, maar het lukt!

Sommige shownummers worden nog een paar keer extra geoefend zodat iedereen goed op elkaar ingespeeld is.
Zo ook het grote finale shownummer waarbij alle rijdsters op de baan gaan. Het zal een beetje krap worden in de kleine Tramwerkplaats, maar is de bedoeling dat het dak eraf gaat…
Deze week is het nog bikkelen voor het crea-naaiteam, maar als alle kostuums gereed zijn, de kanjers van de club in de schmink zijn gezet, het haar in de plooi…. Dan gaan we los…..

generale grp2
Tot zaterdag!