NK show 2014 25 januari Almere update 9-1-2013

Tijdschema NKShow Almere 2014
Poster NKShow 2014-1
 

Nauwelijks bijgekomen van de geweldige uitvoering wordt er al een tijdje hard getraind voor de NK show door de jeuggroepNL en een kwartet. Een groot deel van de jeugd uit groep 2 heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan de NK showrijden, toen nog gesteund door enkele ervaren rijdsters. Dit jaar gaan ze het zelf doen.Met een mooi thema, meer patronen en elementen gaan ze ervoor. 

Ook nieuw is de deelname van de vereniging aan de categorie kwartet. Met te weinig ervaren rijdsters voor een kleine groep gaan we nu de uitdaging aan in deze categorie om hopelijk een paar mooie punten te scoren. Zoals ieder jaar zal de concurrentie pittig zijn met verenigingen die al de nodige jaren ervaring hebben op internationale (show) wedstrijden, echter gaan we ook dit jaar de uitdaging weer aan.

Op 25 januari gaan we, een hele bus vol met de teamleden en supporters, op weg naar een geweldige NK show in Almere. Voor dit moment is het nog de tanden op elkaar en bikkelen…  Niet alleen op de wielen, maar ook is het nog flink werken aan de kostuums. 

Intussen zijn de trainingen ook weer gestart voor ons "lutje grut". Een prachtige groep tussen 3 en 10 jaar die al geweldig hebben gerold op de uitvoering.  De donkere wolken die boven ons dreven door de gemeentelijke bezuinigingen, lossen steeds meer op en zien we een mooie toekomst met een nog grotere groep kunstrolschaatsers om gezamenlijk te sporten en plezier te hebben.