Feestje(s)

Of eigenlijk meerdere…
Een paar maanden geleden vroeg Sinterklaas nog wat hulppieten op rolschaatsen voor de intocht in Veendam en vroeg of we konden helpen.  Natuurlijk wilden we meehelpen en op 16 november waren zes hulprolschaatspieten aanwezig bij de intocht. Dikke pret, niet alleen voor de hulppieten, maar de toeschouwers, groot en klein genoten van de capriolen van de rolschaatspieten. 
DSC05217 (op 0.48, 5.57 en 6.07)

 

 

 

 

50 jaar lief & leed

20131117_171848

Intussen vonden er heel wat geheime activeiten plaats binnen de vereniging. Onze voorzitter en zijn echtgenote waren op 15 november 50 jaar gehuwd. Doordat ze altijd bijzonder actief zijn binnen de vereniging en de jaartjes ook wat gaan tellen waren ze deze dag bijna vergeten. Kinderen, kleinkinderen, bestuur en vrijwilligers vonden dit niet kunnen en hebben in het geheim een feestje voor hun geritseld. Doordat onze voorzitter de vereniging en hal niet uit zijn waakzaam oog verliest was het bijna onmogelijk dit te organiseren. 20131117_162402_4

Maar…. het is grotendeels gelukt. Met een smoes werd het echtpaar naar de hal gelokt om daar opgewacht te worden door een groot gezelschap voor een gezellig feestje in campingstyle. Als cadeau ontvingen ze van leden, bestuur en vrijwilligers een cheque voor het bijwonen van de muscial "Starlight Express" in Bochum waar ze ontzettend blij mee waren.