Een nieuw jaar

Inmiddels zijn we al in 2021 aangekomen. Afgelopen jaar waren er weinig activiteiten door de corona perikelen. Niet kunnen schaatsen of trainen in de buitenlucht. We hebben helaas geen eindshow kunnen houden en waren er nauwelijks wedstrijden. Laten we hopen dat ons dat dit jaar bespaart blijft en het jubileumjaar flink kunnen vieren.
Afgelopen jaar is de vereniging flink gegroeid en bestaat de club weer uit een mooie groep (jonge) leden met veel potentie. De trainers zijn ook bezig met update van hun kennis en wordt er via de overkoepelde organisatie World Skate een trainerscursus gevolgd en in het voorjaar start de nationale trainerscursus.

Op 15 februari 1961 werd in een lunchroom in Winschoten de vereniging officieel opgericht nadat er al een 2-tal jaren werd gerolschaatst in Winschoten. Een hele geschiedenis heeft de vereniging al achter de rug. Wij zijn daarom op zoek naar foto’s,
krantenartikelen van afgelopen 60 jaar om te kijken of we dit kunnen bundelen in een soort fotoboek. We zijn erg blij met een goede afdruk (= hoge resolutie). 
Mocht u nog foto’s willen sturen en zijn het grote bestanden kan dit via www.wetransfer.com eventueel verzonden worden.