In de prijzen

20140315_153329 SpP-Adinda

   

 Zoe op de 3e plaats en rechts Adinda 2e sportverkiezing

Inmiddels is het wedstrijdseizoen gestart en zijn er al weer enkele wedstrijden gereden in het kunstrolschaatsen. Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijddag voor de deelnemers uit de internationale klasses van het roldansen en voor onze vereniging de eerste wedstrijd van het seizoen.
Van mini tot senior waren aanwezig in Bergen op Zoom. Vanuit onze regio wel een trip van ruim 600 km v.v. 

In deze wedstrijd werden alleen de verplichte dansen gereden waarbij de technisch moeilijke Flirtation Walz en de Harris Tango op het programma stonden voor de junioren. Na een spannende wedstrijd eindigde Zoë op een derde plaats.

Intussen maakte Adinda zich op voor de prijsuitreiking van Sportvrouw van het Jaar van de gemeente Pekela. Ze was hiervoor genomineerd vanwege de prima prestaties in het roldansen. Het was een gezellige avond met andere sporters en verenigigen. Ze werd net niet de sportvrouw van het jaar, maar mocht wel de 2e plaats innemen.

Over 2 weken staat de volgende wedstrijd op het programma in Bergen op Zoom. Leoni en Romy nemen deel aan de jong talent wedstrijd in de klasses Nationaal C.