de laatste loodjes… update

Update: Donderdag 23-1 gaan we de shownummers in kostuum rijden. 
Aanwezig jeugdgroep: 17.30 uur. Alle nieuwsbrieven zijn uitgedeeld. Als er nog vragen zijn kan dit donderdag. V.w.b. de jongerenstage:= is zaterdag 8-2-2014!

————————————————————————————————————-
Nog krap aan een week voor de NK show wordt er nog flink getraind. Het is nog even afzien voor de rijdsters, maar ach… tenslotte is bewegen goed voor lijf en leden. 

A.s. zaterdag staat er nog een training op de planning met de laatste blik van een danschoreograaf naar de uitstraling van de meiden. Dan maandag en donderdag nog en dan…. moet goed zijn en gaan we ervoor. Op naar Almere, op naar het NK showrijden. 

​Het NK show in Almere is niet alleen voor de rijdsters, ouders en supporters. Wie eens een prachtig evenement wil aanschouwen op rolschaatsen moet zeker in de Topsporthal van Almere gaan kijken. Vanuit het Noorden prima te doen, Kinderen t/m 11 zijn vrij en voor volwassenen is de entree 10 euro p.p. 
Het adres: Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA  ALMERE

WKC neemt deel met een jeugdgroepNL waarin tien rijdsters het shownummer "Children of the desert" rijden. Gebaseerd op woestijnvolkeren zoals de Toeareg die al eeuwenlang de karavaanhandel in de Sahara beheersen en met hun kinderen van plek naar plek trekken. 
Het kwartet presenteert zich als "Nebulea". "Nebulea" is de latijnse benaming voor nevel of mist, die worden beschouwt als de geboorteplaats van sterren.

Tijdens de trainingen is het eveneens topsport voor de ellebogen, polsen en handen en voeten van vrijwilligers die voor de meiden aan het werk zijn om de showkleding tiptop in orde te maken. Petje af voor de hulp om de kostuums zo mooi te maken.

Nog een weekje tot de NK show. Een dag die voorbij zal vliegen en we al weer op de terugreis zijn voordat we het in de gaten hebben. Dan bijkomen en hoppa richting een periode voor wedstrijden, nieuwe technieken, nieuwe uitdagingen en weer een stapje verder op de wielen…

Voor alle deelnemers: heel veel succes en vooral: heel veel plezier!