Clubuitje en skateparty op het programma

Een aantal keren ging de vereniging met leden en ouders naar het Duitse Surwold. Een mooie bosrijke omgeving met een prachtige http://der-kletterwald.de. Vele jaren veel plezier beleeft en na 1 jaar uitgeweken te zijn naar iets anders, keren we snel terug naar waar de mooie herinneringen waren.

Aankomende zaterdag is het dan zo ver, met goed weer in het vooruitzicht gaan we genieten in deze leuke omgeving. Na dit uitje gaan waarschijnlijk de bbq’s nog aan, maar dat wordt donderdag duidelijk 😉

Vervolgens staat er maandag weer een workshop kunstrolschaatsen op het programma voor leerlingen van een basisschool. Ook hier altijd weer enthousiaste kinderen waarbij een aantal meiden onze club al hebben gevonden.

Dan weer hard werken aan het optreden tijdens het Tellerlikkerfestival in september en de komende uitvoering op 2 december 2017 in de Klinker, met de afdeling dans van het kunstencentrum. Leuk!
Op 20 juli sluiten we de lessen af met een skateparty voor leden en niet-leden. 2 uur lang lekker rollen op muziek in de spelhal. Vriendjes en vriendinnen van harte welkom op deze gratis rollerskateparty.

2017-Poster_A3