Brons voor WKC-roldanser

20140629_212030Prachtige kuren, mooie dansen en geen enkele kostuum die gelijk was 😉 en genieten van het voetbal op zondagavond. Een knallende NK 2014.
Met diverse extra trainingen achter de rug was de voorbereiding prima te noemen voor Zoe, Adinda was nog druk bezig met stage en toetsen waardoor er helaas minder tijd overbleef. Tijdens de goed georganiseerde NK kunstrijden die op 27, 28 en 29 juni in Zaandam werd gehouden, stond op zaterdag de verplichte dansen op het programma. In deze verplichte dans zijn het rijden op de maat en uitvoering van de passen belangrijke onderdelen, de presentatie wordt ook steeds meer mee genomen. Zoe pakte de dansen goed op, ofschoon ze zelf weet dat er nog meer uit te halen valt. Adinda kon niet alle passen plaatsen en moest hierdoor punten laten vallen. Daarna was het terug naar huis, uitrusten en opladen voor de vrije dans op zondag. Zoe moest als eerste starten en was tevreden over het minder nerveus zijn op de baan en was redelijk tevreden en mocht bij de uitreiking de bronzen medaille mee naar huis nemen. Adinda werkte goed, echter was de tussenstand te groot en eindigde ze als vierde. Van harte gefelicteerd kanjers WKC

20140629_204647Dan nog 1 training te gaan en dan is het eerst stil op de baan en vanaf 11 augustus is de planning om weer te gaan starten voor Waterbei, het straattheaterfestival in Winschoten.