allerlei nieuwtjes

Na een paar weken “media” stilte zijn er nu weer heel wat nieuwtjes te melden.

In maart werd de ALV gehouden waarbij tot vreugde van het bestuur veel ouders aanwezig waren. Bestuur en activiteitencommissie komen met regelmaat bijeen. Dit jaar staan evenals vorig jaar verschillende activiteiten op het programma zoals een rollerdisco, de avond4daagse en de diploma dag.

Vanwege deelname aan meer wedstrijden is er gekozen is om de diploma dag naar 7 september te verplaatsen. De activiteitencommissie is ook aan het nadenken om een rollerdisco en bbq op deze dag te organiseren. 
Het laatste weekend van juni wordt opnieuw een (familie) clubweekend georganiseerd in het Duitse Surwold.

Nog ver weg, maar er wordt al heel wat informatie verzameld om de kerstshow in een nieuw jasje te steken…

De vereniging groeit als kool en is het nodig om een extra groep in te delen. Vanaf 1 april begint de training voor de starters op maandag en donderdag vanaf 17.00 uur.

Inmiddels heeft ook het examen van de trainersopleiding plaatsgevonden. Dit bestond uit een theorie gedeelte, een praktijk examen. De  diverse opdrachten en een stageverslag werd al in een eerdere periode gemaakt. Al met al best wel pittig, niet alleen de opdrachten maar ook het reizen door heel het land voor de cursus. Helaas 1 gezakt, desondanks wel het nodige geleerd, een herexamen (voor een hoger praktijkcijfer) en 1 geslaagd. We wachten nog even het herexamen af en dan zetten we de dames even in het zonnetje.

Om de kennis van trainers op up-to-date te houden worden er seminar of stages gevolgd. Het is niet altijd mogelijk om alles te volgen,  echter staat dit jaar niet alleen het volgen van een dansseminar op de agenda, maar ook een leergang voor het vrijrijden en dansen bij onze oosterburen.
 

Er wordt nog gewerkt aan een mailinglijst zodat we kunnen besparen op het inkt/papier. Zolang het nodig is ontvangen ouders/leden nog wel op papier de informatie. De informatie die intussen is uitgedeeld wordt op korte termijn ook op de ledenpagina van de site geplaatst.