2001 – 2011 WKC 10 jaar online

Van de voorzitter

Beste bezoekers,

Ruim tien jaar geleden, vlak voor het veertig jarig bestaan van de club, was WKC voor het eerst met een clubsite op het internet te vinden. In de loop van de jaren werd de site gevuld met foto's, kleine video's en nieuws. 
De site werd regelmatig opgefrist met een ander uiterlijk. Zelf opgegroeid met lei en griffel vind ik het leuk om op de computer te kijken als er nieuwe foto's op staan.

Dan ben je trots op deze vereniging die zich in haar vijftig jarig bestaan, grote en kleine hindernissen heeft weten te overwinnen. Inmiddels al 25 jaar lang voorzitter van deze vereniging en ik geniet -samen met mijn vrouw- nog steeds van de jeugd om ons heen. Je ziet kleine kinderen groot worden en dan opeens zijn ze of worden ze zelf ouders. Het verenigingsleven houdt ons in elk geval jong en blijven we een beetje bij de tijd.

Nu – aan het eind van ons jubileumjaar- is opnieuw de website veranderd. Niets blijft immers hetzelfde. De vooruitgang betreft niet alleen de site. We zien het ook bij de grote en kleine rijdsters van de club. Betere technieken, meer durven, zeker worden, groeien en vooral: respect en elkaar helpen. Op deze wijze kan een kleine club toch groot zijn. 

 

 

Komende tijd zal deze site aangevuld worden met foto's, video's, nieuws van alle activiteiten die nog gaan plaatsvinden. 

Daarom… veel lees- en kijkplezier op onze clubsite.

Henk Mulder
Voorzitter WKC