100%

Al een tijd werd er door een groot aantal meiden van groep 2 regelmatig getraind op de oefeningen van de verschillende diploma’s. Rond de klok van 1 uur ’s middags kwamen de meiden binnen om te starten met de voorbereiding van het diploma-rijden. Uiteraard mocht daarbij glitters, make-up en mooie kleding niet ontbreken. Alle meiden zagen er stuk voor stuk geweldig uit. Wie nog niet voorzien was van make-up of kapsel werd onderhanden genomen door 1 van de grotere meiden.  Ofschoon iedereen getraind had op de diploma-oefeningen passend bij het niveau was het bijzonder spannend, ook voor onze nieuwe presentatrice Xantia die vrijwillig verplicht 😉 gerecruteerd was voor deze job. 
Om het allemaal een officieel tintje te geven werd er een opening gehouden, inrijden volgens loting en pauze voor een kop koffie.  Danique mocht als eerste de baan betreden voor de oefeningen van diploma D. Gevolgd door Elvira, Romy, Thyrza en Naomi met oefeningen uit diploma C. Waar de één wat voorzichtig was, genoot een ander van het publiek en weer een ander was razend snel :-D. Allemaal geweldig hun best aan het doen. Daarna een korte koffiepauze, een demonstratie van Zoe en vervolgens mocht de 2e groep inrijden. Sanne mocht als 1e van deze groep op de baan voor diploma D. Als 7e en 8e mochten Esmee en Leoni op de baan voor diploma C, Linda als instapper voor diploma B en als laatste Leonie voor diploma C. Ook deze groep deed hun uiterste best op de oefeningen. Soms werd er door de spanning een oefening vergeten, maar met hulp van trainsters en oudere leden kwam deze alsnog aan bod.

Terwijl de jury, bestaande uit meiden van de oudste groep, flink het hoofd erbij  moest houden mochten ze na de laatste oefening hun pen neer leggen en de uitslag bekend maken bij de trainster. In deze tijd konden de bezoekers een demonstratie zien van een verplichte dans van de aspiranten van Rayelle en Adina. Na een blik op de formulieren, de plusjes en de minnetjes voor de verbeterpunten was al snel duidelijk dat alle meiden hun diploma in ontvangst mochten nemen. Terwijl alle bezoekers zeer benieuw waren naar de uitslag werden de meiden snel op de hoogte gebracht van het resultaat. Een luid gejuich maakte de uitslag duidelijk 😉 100% geslaagd….

Iedereen geslaagd!

(Met dank aan de inzet van vrijwilligers en ouder(s) voor het aankleden en afbouw van de zaal.)