Lid worden… en dan?

Proeflessen:
Om kennis te maken met de sport kunnen vier lessen op proef worden meegedaan. Als er leenschaatsen beschikbaar zijn mogen deze gebruikt worden. Na deze periode wordt gevraagd of er een keuze is gemaakt. Na inschrijving mogen leenschaatsen (tegen huurprijs) gebruikt worden om de periode van aanschaf van eigen rolschaatsen te overbruggen. Het de bedoeling om zo snel mogelijk op eigen  kunstrolschaatsen (al dan niet 2e hands) te gaan rijden. 

Contributie:
Na inschrijving moet er contributie betaald worden. Op dit moment bedraagt de contributie (excl. bondscontributie NRBB) € 22,50 per maand. U dient zelf de contributie maandelijks over te maken op de bankrekeningnummer van de vereniging. Per kwartaal of een ander termijn is ook mogelijk, echter dient u dit wel in overleg te doen met de penningmeester. Meer informatie kunt u vinden onder het tabblad “contributie”.

Aanschaf kunstrolschaatsen:
Om teleurstelling te voorkomen bij aanschaf van (2e hands) kunstrolschaatsen geven wij het advies om informatie in te winnen bij onze technische mensen dhr. Bodde en Dhr. Schrik. Zij geven advies, repareren en onderhouden de kunstrolschaatsen voor onze leden.

Trainingen:
Kunstrolschaatsen is een trainingsintensieve sport. Alle groepen rijden 2 x per week en voor wedstrijden en shows vaak 3 x per week. Eerst wordt de basis van het rolschaatsen geleerd. De tijden van extra trainingen voor wedstrijden hangt ook af wanneer de trainsters beschikbaar zijn. Als de groepen groter en/of kleiner worden kan het noodzakelijk zijn om de groepen en tijden anders in te delen. We vragen uw begrip en medewerking voor het geval trainingstijden gewijzigd moeten worden.  

Kleding:
tijdens de training wordt een club shirt gedragen en moet het haar in een staart gedragen worden. Soms is het noodzakelijk om het haar nog verder op te steken. Ook mogen er geen ringen, kettingen of armbanden worden gedragen.
Trainingsjasjes worden alleen uitgeleend voor een wedstrijd of promotie.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met bestuur en/of trainsters. We hopen dat we uw kind een leuke sporttijd kunnen aanbieden bij onze vereniging.

Stoppen met rolschaatsen
Het kan natuurlijk voorkomen dat het kunstrolschaatsen niet de sport is waar uw kind zich in kan vinden. Het lidmaatschap moet dan worden stopgezet. Opzegging van het lidmaatschap alleen schriftelijk (of via e-mail) naar het bestuur waarbij er een opzegtermijn van 2 maanden geldt ingaande op de eerste van de volgende maand.
Zodra de opzegging binnen is sturen we u een bericht met ontvangstbevestiging.