Trainers

Onze trainers:
Janine Kluter-Jager (1982, gediplomeerd)
Rolschaatst al sinds 3-jarige leeftijd. Sterk in het uitleggen van lijnen en doorkruisingen. 4e plaats met sextet NKshow.

Ina Schrik (1965, gediplomeerd + EHBO)
Rolschaatst sinds 11-jarige leeftijd, 2 x zilver NK-showrijden (duo) 6e plaats (solo) uit 22 tijdens Internationale showwedstrijd. 8 jaar lang 3/4 x per jaar gedurende 7 jaar stages gevolgd bij Cinzia Bernardi (voormalig Bondscoach roldans Italië) en roldansstages in Nederland en Duitsland. Veel ervaring in het lesgeven van jonge kinderen op een speelse wijze waarbij veel aandacht uitgaat naar de schaatsvaardigheid en het roldansen.

Zoë-May Schrik (1996,gediplomeerd)
Rolschaatst sinds 3-jarige leeftijd. Roldanser; veel wedstrijdervaring. 3e plaats junioren NK-dans.
Sinds 8-jarige leeftijd danslessen gevolgd bij Cinzia Bernardi, traint nog steeds regelmatig in Duitsland.

assistent-trainer Adinda Hut (1996) Rolschaatst sinds 11e jaar. Fanatiek rolschaatser en roldanser. 4 x Kampioen NRB-cup roldansen.