Aanschaf, reparatie en onderhoud kunstrolschaatsen

kunstrolschaatsen en/of onderdelen

De kwaliteit van kunstrolschaatsen zijn niet te vergelijken met rolschaatsen die soms op de markt verschijnen. Qua besturing, schoenen en wielen  zijn de de rolschaatsen van het merk Risport echt geschikt om de kunstrolschaatssport te beoefenen. Uiteraard zijn er nog vele variaties mogelijk qua schoenen, wielen en het onderstel.

Als vereniging hebben wij al jaren goede ervaringen met de firma Skatersworld in Frankfurt. Ze leveren een uitstekende kwaliteit en hebben l kennis van zaken. Op internet zijn ze te vinden via www.skatersworld.de. Ook in Nederland kunnen rolschaatsen worden aanschaft bij o.a. Skating-Oost.

Voor advies kunnen  (nieuwe) leden contact opnemen met Jan Bodde en Martin Schrik. Zij verzorgen gratis het onderhoud en reparatie van de kunstrolschaatsen van de clubleden. Ook zorgen ze voor de montage van de schoenen op de rolschaatsen. Alleen de kosten voor nieuwe onderdelen zijn voor eigen rekening. Voor het buiten schaatsen adviseren wij de Rolline Helium wielen en niet de wielen te gebruiken waarmee in de hal wordt getraind.

Via de facebook site Kunst RolschaatsNL Verkoopplaats worden met regelmaat 2e hands rolschaatsen aangeboden.  Voor advies kunt u altijd genoemde personen raadplegen of bij de trainsters informeren.