Even voorstellen…

WKC is een kunstrolschaatsvereniging die zich richt op het rolschaatsen, vooral op het vrijrijden, showrijden en roldansen. Opgericht in 1961 en behoort hiermee tot één van de oudste rolschaatsverenigingen in Nederland.

De vereniging bestaat voornamelijk uit jeugd in de leeftijd van 6 tot 14 jaar die 2 tot 3 x per week traint. De oudere leden zijn vanaf jonge leeftijd betrokken geweest bij de vereniging en worden zeer gewaardeerd bij de jaarlijkse uitvoeringen en met de hulp aan de jongere leden om de moeilijke elementen te leren.

Naast het beoefenen van de kunstrolschaats sport vindt de vereniging het belangrijk dat er binnen de groepen wordt samengewerkt, respect voor elkaar. Belangrijk is vooral plezier in de sport. We schaatsen ook regelmatig op het toneel, waardoor er ook een stukje cultuur binnen de sport plaatsvindt.
Tijdens de eindshows of kerstshows neemt ieder lid en aspirant-lid deel. Veel ouders helpen dan ook een handje mee zodat de leden hun show kunnen rijden. w

We vinden normen en waarden in de sport erg belangrijk. We staan dan ook geheel achter het volgende bericht van NOC/NSF. Ook zijn er elf gedragsregels van het NOC/NSF die wij respecteren.

Het bestuur bestaat uit 5 leden.

Er wordt 3 x per week getraind, extra waar het nodig is, voor wedstrijden, demo’s en uitvoering. Regelmatig organiseren we rollerdisco’s voor de jeugd. De vereniging heeft een rijk verleden in het geven van show’s en demonstraties.

Meer informatie? U kunt bellen naar 06-51 07 48 67 of een berichtje sturen middels het contactformulier.