Even voorstellen…

WKC is een actieve kunstrolschaatsvereniging die zich richt op het vrijrijden, showrijden en roldansen. Opgericht in 1961 en behoort hiermee tot één van de oudste rolschaatsverenigingen in Nederland.

De vereniging bestaat voornamelijk uit jeugd in de leeftijd van 5 tot 20 jaar die 2 tot 3 x per week traint. De jaarlijkse uitvoeringen worden sinds jaar en dag in cultuurcentrum “De Klinker” in Winschoten gehouden en is een waar spektakel met een schitterend decor en prachtige kostuums.

Naast het beoefenen van de kunstrolschaats sport vindt de vereniging het belangrijk dat er binnen de groepen wordt samengewerkt, respect voor elkaar. Belangrijk is vooral plezier in de sport. We schaatsen ook regelmatig op het toneel, waardoor er ook een stukje cultuur binnen de sport plaatsvindt.
Tijdens de eindshows of kerstshows neemt ieder lid en aspirant-lid deel.

We vinden normen en waarden in de sport erg belangrijk. We staan dan ook geheel achter het volgende bericht van NOC/NSF. Ook zijn er elf gedragsregels van het NOC/NSF die wij respecteren.

Meer informatie? U kunt bellen naar 06-51 07 48 67 of een berichtje sturen middels het contactformulier.